side_banner

Nyheter

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

EDAN INSTRUMENTS,INC.Besøker Grand Paper

18. september 2020

En delegasjon fra EDAN INSTRUMENTS, INC., den ledende innenlandske produsenten av medisinsk utstyr, kom til Tianjin Grand Paper Industry Co., Ltd. for å undersøke den 18. septemberth2020.

Under møtet ga Li Long, styreleder og toppledelse i selskapet, en kort introduksjon til delegasjonen til EDAN vår utviklingshistorie, hovedvirksomhet, utviklingsplaner og andre aspekter, spesielt utviklingsstrategien til selskapet å akselerere transformasjonen til diversifiserte, profesjonelle og avanserte medisinske forbruksvarer, og bedriftens visjon om å lede det nye markedsmønsteret for bedrifter med medisinsk forbruksmateriell.

Etter å ha lyttet til introduksjonen av topplederne i papirindustrien, berømmet EDAN-delegasjonen de høykvalitetsproduktene, allsidige profesjonelle tjenester og teknisk støtte som selskapet alltid har fulgt over 20 års samarbeid med papirindustrien, som har bidratt til bedre utvikling av EDAN-instrumenter innen det medisinske feltet.EDAN håper å fortsette å styrke det dyptgående strategiske samarbeidet med papirindustrien innen utvidelse og forskning og utvikling av medisinske forbruksvarer, og danne et nytt forsyningskjedesystem som fokuserer på medisinsk registreringspapir og tar ultralydgelprodukter som et nytt inngangspunkt .

Etter møtet, akkompagnert av selskapets toppledelse, besøkte EDAN-delegasjonen verkstedet for produksjon av opptakspapir, råvarelageret, produksjonslinjen for ultralydgel og ferdigproduktlageret.

Etter besøket takket selskapets ledere delegasjonen til EDAN for deres tillit og støtte til selskapet vårt.Vi uttrykker at Grand Paper fullt ut vil integrere bedriftens overlegne ressurser, og samarbeide med EDAN i fellesskap for å bygge en ny markedsføringsmodell for medisinsk forbruksmateriell i det globale markedet og skape flere forretningsmuligheter for fremtidig utvikling.